Bekendmaking nieuwe naam

cd&v Lanaken ondergaat een transformatie naar cd&v Plus: Samen zijn we het alternatief

De politieke scène in Lanaken ondergaat een verandering met de onthulling van de nieuwe naam en het logo van de vertrouwde cd&v-partij. cd&v Lanaken kondigt vandaag aan dat ze voortaan bekend zal staan als cd&v Plus. Deze evolutie markeert niet alleen een frisse identiteit, maar ook een belofte van vernieuwd politiek engagement en een versterkte verbinding met de burgers van Lanaken.

Het nieuwe logo van cd&v Plus is een visuele representatie van de positieve veranderingen en het vooruitstrevende beleid dat de partij voorstaat. De kenmerkende elementen van het oude logo zijn behouden zoals de ampersand, maar nu verrijkt met een hedendaags tintje dat de evolutie en groei van de partij symboliseert. Zo ook een hart, een hart voor Lanaken.

Wat betekent cd&v Plus voor Lanaken?

cd&v Plus omarmt de erfenis van cd&v van Lanaken en verheft deze naar nieuwe hoogten. De toevoeging van “Plus” in de naam weerspiegelt de extra toewijding aan innovatieve oplossingen, inclusief beleid en betrokkenheid bij de gemeenschap. De partij streeft naar een meer inclusieve en participatieve politiek, waarbij de stem van elke inwoner van Lanaken wordt gehoord en gerespecteerd.

Samen zijn wij het alternatief. Deze slogan verwijst naar het feit dat cd&v de tweede grootste partij van Lanaken is.

Een moderne visie, een vertrouwde toewijding

cd&v Plus behoudt haar sterke basisprincipes

van christendemocratie, sociaal engagement en solidariteit. De partij zet zich in voor een duurzame toekomst, economische groei en welzijn voor alle inwoners van Lanaken. Het vernieuwde elan van cd&v Plus weerspiegelt de evoluerende behoeften van de gemeenschap en haar vastberadenheid om hierop in te spelen.

cd&v Plus kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om met hernieuwde energie en enthousiasme te blijven werken aan een welvarend Lanaken voor iedereen.